Tentteihin valmistautuminen alkanut!

Tällä viikolla ei ollakaan sitten tehty kauheasti mitään yhtä jännittävää kuin parilla edellisellä viikolla. Ollaan oltu kipeänä ja yritetty lukea tuleviin tentteihin. Tenttijakso alkaa huomenna ja loppuu 10.5. Meillä ensimmäiset tentit ovat vapun jälkeen. Viimeisiä hetkiä Irlannissa siis viedään.


Kampuksen päärakennus

Dublinin reissun jälkeen saatiin molemmat pienet yskätaudit. Tämä on vähän rajoittanut menemisiämme, kuin myös se fakta, että tentit lähestyvät. Tentteihin lukuinto on ollut vielä vähän kadoksissa, mutta eiköhän se tästä. Ollaan molemmat todettu, että meidän pitää nähdä aika paljon työtä tenttien eteen, sillä kurssit sisältävät paljon uutta biologista sanastoa ja lajien nimiä.

Tiistaina käytiin hyödyntämässä elokuvateatterin opiskelijatarjous ja katsomassa elokuva Beauty and the Beast. En ole ihan varma, kuinka huijasin Jannen katsomaan kyseisen leffan kanssani. Ehkä Janne halusi muuta ajateltavaa tenttien ja stressin sijasta. Elokuva oli ihan hyvä ja hienosti toteutettu! Toki olisihan sitä varmasti ollut muitakin katsomisen arvoisia elokuvia pyörimässä, mutta itseäni kiinnosti kuinka elokuva josta pidin paljon pienenä oli toteutettu. Eli Disneyn rahastus toimi ainakin omalla kohdallani.

Galwayn kaupunki on pääsiäisen jälkeen täyttynyt turisteista ja keskustassa on paljon elämää. Kaupunkikiertoajelubussit ja hevosvaunut ovat muun muassa ilmestyneet vilkastuneeseen katukuvaan. Eräs bussikuski kertoikin meille aikaisemmin, että pääsiäinen avaa kesäkauden. Kesäkausi Irlannissa on kuulemma erittäin kiireinen turismiin keskittyneille yrityksille. Galway on myös muuttunut huhtikuun aikana entistä vihreämmäksi ja värikkäämmäksi, sillä niihin puulajeihin, jotka tiputtivat lehtensä ennen talvea, on nyt kasvanut lehdet takaisin. Myös kukkaistutuksia esiintyy joka puolella keskustan aluetta. Sääkin on muuttunut talven sateisesta säästä suhteellisen lämpimäksi, eikä vettä ole satanut kunnolla vähään aikaan.

Rannalta

Eyre square
Lyhyt ja ytimekäs blogikirjoitus tällä kertaa! Ensi viikkoon!

-Venla

Leave a Reply